Friday, September 01, 2017

KISSINGER JEG ARRESTERER DEG I NAVNET TIL DET NORSKE FOLK

KISSINGER JEG ARRESTERER DEG I NAVNET TIL DET NORSKE FOLK
11 desember får Norge æren av et besøk fra en av det 20. århundredes aller verste menneskerettighetsforbrytere. En person som har mer liv på samvittigheten enn Pol Pot, Slobodan Miloševic og Saddam Hussain til sammen.
For ikke så lenge siden ble vi vitne til en Facebook kampanje som gikk «viral». Kampanjen var en reaksjon på Facebooks sensur av bildet av en ni år gamle jente, Kim Phuck, som løp naken fra et napalmangrep under Vietnam Krigen. Det ikoniske bildet var et minne om USAs forbrytelser mot
menneskeheten, med bruk av kjemiske, biologiske og konvensjonelle våpen mot Indokinas sivilbefolkning. Et sted mellom 3 og 4 millioner mennesker ble drept i Vietnam, og flere hundretusen til i den ulovlige teppebombinga av Kambodsja og Laos.
Det er mange som mener at den voldsomme reaksjonen over dette bildet har kommet over 40 år for seint. Da disse forferdelige overgrep fant sted var det ikke et pipp fra det offentlige Norge og de fleste norske dagsaviser støttet krigen. Men nå har vi endelig en sjanse til å gjøre opp for dette. Hovedarkitekten for disse forbrytelser, USAs tidligere utenriksminister og nasjonale sikkerhetsrådgiver, Henry Kissinger er invitert til Norge av det Norske Nobelinstitutt.
Om vi føyer til Kissingers delaktighet i Indonesias folkemord i Øst Timor, og støtte til militære diktatorer i Latin-Amerika, overstiger vi Tysklands holocaust under 2. verdenskrig i antall ofre. I Norge bor det mange eksil-chilenere som måtte flykte fra det brutalte Pinochet-diktaturet på 70-tallet. Kissinger var personlig involvert i både planlegging, utføring og finansiering av dette kuppet mot den demokratisk valgte president Salvador Allende, og senere organisering av regionale dødsskvadroner under den beryktede «Operasjon Condor». Disse forbrytelser er alle godt dokumentert både fra offentliggjorte dokumenter under USAs Freedom of Information Act og Wikileaks avsløringer.
Når en slik krigs- og menneskerettighetsforbrytere nå besøker Norge som gjest av det Norske Nobelinstitutt og UiO representerer det en skandaløs hån mot det norske folket. Det er ikke nok å protestere ved å snu ryggen til Kissinger, dele bildet av Kim Phuck eller taste en «like» på artikkelen. Det er enhver nordmanns plikt å bruke sin rett til å foreta en borgerarrestasjon og sørge for at Henry Alfred Kissinger blir utlevert til Den internasjonale straffedomstolen i Haag.
De to ansvarlige for invitasjonen, Nobel Instituttet Direktor Olav Njølstad og UiO rektor Ole Petter Ottersen, forsvarer sin avgjørelse med noen merkelig og lite troverdig begrunnelser. Mest sjokkerende er Olav Njølstads utsagn om at Nobelforumet vil ikke ta stilling til enkeltpersoners medansvar for historiske hendelser og prosesser langt tilbake i tid. Jeg vil minne Njølstad og Ottersen at «Crimes against Humanity» har ingen tidsbegrensinger.
Ottersen som har tidligere deltatt i det elite og hemmelig Bilderberg gruppens møte, er sikkert vant med å omgå noen av verdens meste udemokratiske maktmennesker med lignende rulleblad til Kissingers når det gjelder menneskerettigheter.
De burde legge seg flate, innrømmer at de har begått en alvorlig feil, og unnskylde seg overfor studentene og de institusjonene de representerer. At de fremdeles holder fast på sin skandaløse avgjørelse viser at de eier ikke den minimumsgrad av moralsk integritet eller sosial bevissthet for å inneha deres viktige samfunns posisjoner.
Trekk tilbake invitasjonen eller trekk dere fra stillingene dine!
Dave Watson

No comments: